OMG! lg membuak2 i nk beli pisang grg petang nie...at 11am td mmg dah buat public announcement nak makan pisang grg ngan vanilla ice cream...nie rase cam nak g skang gakssss! hahaha
verde... wahhhhhh... u sebut the magic word lah.... that is aiskrim!!! woohooo... nak kene letaak ais krim gak la my banana fritters n nampaknya... lunch makan dessert lah gamaknya... :)
Tepung beras, all purpose flour pun bole. Serbuk kunyit sikit, garam sikit, air kapur sikit :) tapi ekceli kita buat pun takde la sedap sgt pun. Boleh lah ......
lunch today i makan cekodok pisang je hahaahhaahah...tak ssuai kan heheheh
ReplyDeleteOMG!
ReplyDeletelg membuak2 i nk beli pisang grg petang nie...at 11am td mmg dah buat public announcement nak makan pisang grg ngan vanilla ice cream...nie rase cam nak g skang gakssss! hahaha
sisdee... ehe ehe... kita samalah pulak hari ni sis... lunch makan pisang. beza cuma u cekodok i goreng :D
ReplyDeleteverde... wahhhhhh... u sebut the magic word lah.... that is aiskrim!!! woohooo... nak kene letaak ais krim gak la my banana fritters n nampaknya... lunch makan dessert lah gamaknya... :)
ReplyDeletenak sikiiitttttttt!!!!
ReplyDeletei suka rangup diluar lembik didalam :D
liana, daku pun begitu jua... suka pisangnya masak dan kulitnya rangupss... hehe
ReplyDeleteThis comment has been removed by a blog administrator.
ReplyDeletesungguh yummy! guna tepung apa? tepung beras ye? he..he.. tunjuk ajarku sifu!
ReplyDeleteTepung beras, all purpose flour pun bole. Serbuk kunyit sikit, garam sikit, air kapur sikit :) tapi ekceli kita buat pun takde la sedap sgt pun. Boleh lah ......
ReplyDelete