Sunday, March 15, 2009

Shawarma, Mix Grill & Pomegranate Juice

Those are the stuff that I like in Dubai. All are also available in Malaysia, but memang tak sama dari segi rupa, tekstur dan rasa. Oh, I love the pomegranate juice kat sana! And the malls of course. Really really huge malls dorang but I don't do much shopping there really, what I like is to people watch. I suka tengok the emirati ladies with their black abayas and shaylas. Real elegant and graceful looking. Although they are clad in all-black - they have a distinst style that is real classy. And the material of their garments - looks really soft and floaty with superb cutting. Hmmnnn, yang ada 'bling-bling' embellishments tu lagi lah menarik.


Khaleeji Style

Uh-oh. Bukannya apa, ada someone akan ke Dubai esok. For a week. Masa bebudak cuti sekolah. Apa nak buat. I shall have to think of ways to entertain them. 

Last I went to Dubai with Mr AKO was in 2006. For the Gulf Food event. In 2008/09 ni I haven't been out of the country at all. Wahhh, mithali betul uruskan anak2 dan rumahtangga. Ha ha ha ha ha .... Hey, responsibilities are responsibilities kan. Furthermore, cepat sangat lah dorang ni membesar. Pejam celik pejam celik nanti, bye-bye mummy hello darling pulak kan? He he ;p


5 comments:

Baby Zulkiflie said...

put up la pics yang masa korang pegi pasar emas tu... gila awesome!

Anonymous said...

Wi,

Same here.. sampai khayal tgk diaorg!!
but i didn't dare even to masuk these abayas boutique in the malls.. hehe :D
i heard MIN is 1k... :D

abaya in KSA is cheaper though..

rd-

dikwirina said...

baby, tu'ah gambar masa kat gold souq tu takde dalam comp. yg ini... nk mencarik tu la... nanti akan diusahakan ;)

dikwirina said...

Rd, mall boutiques dia jangan cakaplah dear, sah sah very the expensive :D jamu mata ajelah for me.. but u boleh kot *wink wink*

what abt the souqs over there? i'm sure can get decent ones with decent prices - i'm sure u dah tawaf kat situ kan? he he... souq waqif ke hapa nama dia?

Anonymous said...

Wi :)

Iye... Souq Waqif.. pergi sekali je baru.. nak tawaf apa.. dok tersesat2 dlm souq tu!! hahah.. which made my kids mengamukk.. pasal kitaorg tk jumpa jalan keluar..
hahaha :D

kalau isteri dato' ambassador ke isteri PM, TPM mmmg boleh shopping kt boutique kat mall.. hahahhaha :D
saya kalau berdiri kt pintu boutique je pun sure salespersons semua minta saya keluar.. hahhahaha :D

OF LOVE. OF LIFE. OF US

Daisypath Anniversary Years Ticker