Sunday, October 21, 2012

Life As It Is..

Hey, lama tak sembang kat sini kan. Bersawang dah my happy place ni. Ada lagi tak yang datang menjengah agaknya ya? Semua update kat Instagram aje eh sekarang?

Tup tup kita dah kat hujung 2012 dah kan. Diam tak diam dah nak masuk bulan November. Ni masa yang di tunggu oleh budak2 sekolah dan juga cikgu sekolah, like me! Can't wait for the holidays to start.

Can hardly wait for cuti raya next week too. Long weekend, bestnye, x sabar!

My superheroes pun dah makin besar. My first boy is so much taller than me now. Take a look at their latest pixx.




My first boy, dah anak teruna
dah.




My second boy, next year dah morning session. Harap2 dapat sampai sekolah on time, jangan lambat pulak.




My third boy. Suka sangat baca story books and comic.




And my bongsu. Jadi penghibur semua orang. Minat sangat dengan kereta, tiap-tiap minggu beli koleksi kereta.

Dan mana ye Superheroes' Mom?



Ya, saya masih di sini. Love to all who is still reading my much neglected blog. Take care, all!

- Posted using BlogPress from my iPhone

1 comment:

Lya Aziz said...

salam. Tumpang baca...

hensem2 hero2 awak :)

OF LOVE. OF LIFE. OF US

Daisypath Anniversary Years Ticker