Tuesday, July 5, 2011

My Autobots!

Baru dapat opportunity pergi tengok Transformers yesterday. Nowadays nak tengok wayang, mesti bawa all four sekali. Nak tinggalkan dengan my mom, kesian my mom pulak. Dia pun penat dengan her canteen and housework. My dad pulak tak berapa sihat. Nak tak nak, bawak jugalah si kecik tu.



Ni lah my Autobots! :) Bukan main seronok dorang posing dengan Optimus Prime tu. Mommy malu-malu pulak nak posing sekali.

Best, we really enjoyed the show. But me and hubs tak dapat concentrate sangat, cos take turns layan si kecik tu sekejap masuk sekejap keluar dari panggung! Aiyayai! Hahaha!




Habis semua nak set botol air and bekas popcorn Transformers. Layan je la.




Ni dia budak kecik takleh dok diam tu. Lepas tengok wayang, dia makan ais krim semangkuk. Pastu jadi ulat bulu lagi menggedik sini sana :-)

- Posted using BlogPress from my iPhone

1 comment:

zailamohamad said...

alaa..comel je;)

at least your kids semua dah besar, kitorang ni nk tgk movie kn tunggu si kecil ni dah besar baru boleh bawa masuk wayang;P

OF LOVE. OF LIFE. OF US

Daisypath Anniversary Years Ticker