Friday, September 12, 2008

My Cheekaboom

My darling AZAN,






And err....
Me.
This is the latest pic of me, note the pale makeupless face, tired eyes and thinning hair (skarang rambut sedang gugur maa...) he he.

6 comments:

iNa said...

comelnye baby azan tu wi...gerammmm...rasa nak gigit pipi dia...hehehe

eh mommy azan tetap jelita...ahaks!

dikwirina said...

Ina,

Pipi dia tu mmg bak kata CikYah; cam kuih pau! Kalau bawak dia jejalan pun ramai org suka usik2 dia siap ada yg tangkap gambar dia... tapi dia relax aje ;-)

Pasal maintain jelita tu.... errr... tengkiu ye.. ehheh..

cikyah 75 said...

Azan, natilah cikyah jumpa, nak cubit2 pipi tu!

Mummy Wi, ok je cikyah tengok? bak kata inaeikin, maintain!!! heeheheh

dikwirina said...

CikYah,
Teringin nak get together macam last year kat Tmn Paramount :)

Tapi Wi sekarang takleh nak bergerak ke mana since maid dah lari ni :(

Maybe masa cuti skolah hujung tahun la kot, in December... amacam? OK tak? (tak malu kan jemput diri sendiri)

cikyah 75 said...

Ha ah, best jugak kan kalau buat another get together lagi. Okay gak tu kalau December. Nanti discuss lagi dgn Nojue la-yg nak buat pot luck pegi umah Wi ari tu pun x buat lagi..hehehehe( ni pun jemput diri sendiri gak ni..heheheheh)

nina said...

tembamnya azan...pipi labuh betul...ya btul..mummy tetap ayu jelita..

OF LOVE. OF LIFE. OF US

Daisypath Anniversary Years Ticker