Thursday, June 18, 2009

Keep Fit! Stay Healthy!

Waduh, miss blogging frequently but masa really mencemburui me la this past weeks. Sepatutnya bertolak to Kuantan today but Mr. AKO have multiple appointments today yg tak boleh dicancel atau ditunda, so we will only be departing for Kuantan esok. Teringin nak stay for longer in Kuantan after the kenduri but Mr AKO (again!!) have to depart for JB on Sunday pulak. Aiyoh bosan. What to do, lain kali lah.

Yesterday bawak the brothers to Sunway Pyramid for some new clothes and sandals. Macam nak runtuh kedai baju tu. It was a good thing we went during office hours so tak ada orang ramai. Just us in the kedai, the brothers buat kecoh satu kedai tu dengar suara dorang je. Masuk fitting room macam bergelut dengan buaya nak try baju! Macam ulat bulu tak boleh diam, masuk keluar fitting room ikut the lubang bawah pintu!

Masuk kedai footwear pun gempak, nak colour ni lah, tak nak yang tu lah. Pastu yang nak tak ada saiz lah. Sementara yang sorang try shoes, yang lain pegi main dgn sandals besar kat window display tu lah pulak. Boys ni playful betullah. SANGAT. Dia boleh bergurau tak henti2 sesama sendiri. Mommy pening.Very the pening one. Pastu dorang lapar. Then dorang thirsty. Lepas makan minum, MESTI toilet stop. EVERYtime! Camno?

Mommy makan je lah multivites tu regularly, stay healthy. If not macam mana nak keep up with four superheroes? Err... Pil Binari tu bagus kah untuk kecergasan ;) eh heh...

2 comments:

sweet.heart.breaker said...

betul betul boys memang sangat amat lah tak reti nak diam walau seminit sekalipun. bukan abang je pandai ajar adik die main, adik pun pandai ajak abang eventhough abang duk diam je. takde anak sendiri, tapi jage nephews 3 orang, and cousins 2 org, all boys, paling besar 7 tahun and youngest 9 months, semput dibuatnye kite.tapi best jugak, riuuuuhhh je (:

dikwirina said...

boys will be boys eh? they sure do rock our world :)

OF LOVE. OF LIFE. OF US

Daisypath Anniversary Years Ticker