Saturday, September 4, 2010

Buka Puasa @ Saujana Resort

Last Thursday, ada majlis buka puasa dengan warga kerja kesayangan @ Saujana Resort. Yang bosannya, I dah plan nak ambik gambar makanan etc banyak2 nak tempek kat sini... tapi being such a clever blogger that I am.... I tak check battery camera dulu.... rerupanya hayat battery only nyawa2 ikan.... After snapping some photos, the battery went kaput! Chehhhh.... Sabar ajelah.... ni batt habis ni mesti sbb my heroes la ni, dorang main my camera amik video adik bongsu dorang melompat lah, macam2 aksi. Sudahnya, SHM juga yang rugi, x dapat amik loadsa pixx. Adehh! Below are the only decent ones that I managed to snap.

Ni a few minutes before berbuka. Posing sattttt.. heheh...
Makanan atas meja tu baru first round tuh =)


With my Dad and sis
Masa ni dah abih 2 round kottt
Yg boleh semayang tu, gi surau dulu.... lepas solat baru best 3rd round laks
hehe


Mr AKO tak enjoy sangat makan malam tu, sbb kena attack sakit kepala.
Alahaiiiii sian....
Errr... tangan camtu  Mr. AKO tunjuk wedding ring lagi ek?
hahahah... good good nyeahaha


Group pixx taken using my sis punya BB
Blurry ckit

Gambar lagi satu dengan the chomelsss

Tu je dia pixx yang ada.... hukhuk... takpe lah... nanti RAYA punya makan-makan.... I ambil gambar u all banyak2 okehhhh =) Muahhsssss XOXO


p/s: cuti skolah dah start! mak aiiiii, kecoh lah rumah ni 24 jam hihihi





5 comments:

NotAlone said...

I love your blog. Please check out my new blog! Support me if you can! :)

http://hd4you.blogspot.com

Thanks and I look forward to reading your future blog post.

Smith

ERMAYUM said...

Hangin kalu nak amek gambar bat kong kan :) kalu ada phone tahan lagi la

superheroes' mom said...

Ermayum, mmg tensiooonnnnnn sgt kalau batt conked! rasa rugi ya'amat kan

zarin said...

hi dear! selamat hari raya, maaf zahir batin
raya kat mana?

superheroes' mom said...

Zarin, selamat hari raya & maaf zahir batin to u too! i first day raya kat subang, and then gerak balik terengganu on the 2nd raya.

OF LOVE. OF LIFE. OF US

Daisypath Anniversary Years Ticker