Thursday, September 2, 2010

Nak Raya Nak Raya!

Eh heh. Itu kata budak-budak yang eksaited nak beraya. Ehem. Dan juga mak budak yang eksaited nak tengok budak-budak eksaited beraya. Jadinya, seronok bersama-samalah budak-budak and mak budak. Okay gitu? Hehe.

Household SHM, seperti biasa tahun lepas, preparation sederhana sahaja. Tetapi, tetap meriah =) Perasaan seronok nak beraya ni masa zaman budak and zaman mak budak lain. Tapi alhamdulillah, rasa seronok dan eksaited tetap maintain. Kalau mak tak rasa seronok nak beraya, macamana budak nak rasa seronok? Betul tak? 

Nak share sikit-sikit dengan readers.......

Baju Raya Superheroes.

Dah dapat dah Crocs for my youngest.
Suka sangat SpongeBob =)


Bedsheets Raya.
Cheap2 onny. Giant mari aje. Hehe.


Sarung Koshen Raya.
Osso cheap2 @ Giant =)


SHM ni, kain lap kaki pun nak tunjuk ka?
Hahaha.
Yeap, nak raya punya pasal.
Kain Lap Kaki juga harus baru.
Yeap! Osso @ Giant maaa =)














APA?
















































HUH?

























And some sweet pretty things



easy on the eye
and on the pocket tee hee


errrr.... yang ni bukan dari Giant
=)

13 comments:

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said...

aaaaaaaa...giler sweet ok colour dia...
pink karrerrrrrr this year! ;D

Liyana said...

sweetnya.. mcm boleh gigit!
My mom kat kampung pun bagitau dia baru beli alas kaki baru untuk semua bilik air, dapur. Dia kata, langsir tak berganti selalu takpe, alas kaki kena nampak bersih :)

...miSS fAi... said...

liyana.... betol2x.... alas kaki kena nmpak bersih selalo...

superheroes' mom said...

Verde, macam kaler 'gula kabung' kan hehehe... cotton candy =)

superheroes' mom said...

liyana & miss fai.... betul3x! kain lap kaki must always look freshly laundered. if not, mcm geli la pulak kan =)

Pink Mama said...

Alahai sweetnya kaler kasut dengan henbeg. Terus terinspire nak beli gak =P

KV said...

wah, pink lembut jea. Lawa!

superheroes' mom said...

PM, beli beli beli... I sokong 200% heheh

superheroes' mom said...

KV, sweeeeeet kaler nya...dgn harapan bila pakai nnt tuan nya pun akan nmpk sweet sama... hmpphhh... kakakaka

ERMAYUM said...

sakan tu bedsheet n lap kaki pun raya heheh
nice color shoes n handbag dear selamat hari raya and maaf zahir batin have a great raya :)

superheroes' mom said...

thanks ermayum. selamat hari raya and maaf zahir batin ti u too! enjoy ur raya ya! =)

esh said...

seronotttnyyaaa.....
ni tambah semangat nak shopping esok. :)

sukaaa kasutt ituu......sangat ayu kalau pakai .. n sexy u!

superheroes' mom said...

thanks u dear esh! lama tak dengar from u. hope u r doing well dear =)

OF LOVE. OF LIFE. OF US

Daisypath Anniversary Years Ticker