Wednesday, November 25, 2009

Lok Lok Fun & Edward My Love

Had scrumptious Lok Lok Fun with my honey @ Sunway Pyramid. U like Lok Lok? Yes??? Me too!! hehe

There's even a how-to note for people not in the know of how to have Lok Lok Fun.Alah, orang Malaysia semua mesti biasa dah ala2 steamboat style kan. U can choose the clear soup broth or tom yam broth. The clear one much better me thinks ;)

Silakan makan, soup dah menggelegak dah tu, boleh kecilkan api dan dump all the skewered stuff in the pot.... Yeahhhh!!

Ni baru first round

5 sauces available. Sweet, Special, Thai Chilli, Chilli and Satay sauce. My favourite is of course sweet sauce campur ngan chilli sauce. Dah kenyang suka hati. Lepas tu Mr Ako ajak saya pegi TGV. Eh nak tengok wayangkah? Cerita apa? 2012 ke? Oh bukan....


Dia belikan ticket NEW MOON lah. Dah tau wife dia kemaruk Twilight Saga, beli the first show for tomorrow, pukul 10.45 pagi. hehehehhehe..... Thanks! I love you Mr Ako .................but I love Edward Cullen too ;) Can't wait for tomorrow yeeehaaawwwwww!!

Saya mengaku bahawasanya saya tidak hanya akan menonton cerita ini hanya sekali di cinema. Saya dapat rasakan saya akan menontonnya buat kali yang kedua..... dan ketiga???? Errkkk. God save Superheroes' Mom ^-^

4 comments:

yanasaja said...

me love jacob :) hahah,b4 tiz love edward.okeh next eclipse i love both :)

superheroes' mom said...

Yana, in new moon mmg jacob's character sangat endearing kan, the way that he saves a lot of situation. Tapi sayang in Eclipse Stephenie Meyer downplay character dia, I guess sbb nak kena divert focus kat Edward balik.

Lady of Leisure said...

salam aidiladha to u and family...
:)

superheroes' mom said...

lady leisure, thank you dear ;)

OF LOVE. OF LIFE. OF US

Daisypath Anniversary Years Ticker