Saturday, November 14, 2009

Tunjang Sa'adah

Baru satni I baca entry post pasal drama terbaru TV3 titled Tunjang Sa'adah from RedMummy's blog. Read entry here. I senyum sorang2 sebab dorang shooting drama ni ada dibuat in BJ where I live and the house they use as setting tu mmg in my neighbourhood. Sangat sangat dekat with my house sampaikan kalau diorang berlakon kat luar rumah, I siap boleh dengar from my bedroom's balcony. Ada satu hari tu diorang shoot, ada dialog berbunyi "AKU BUNUH KAU" betul2 menjerit sepenuh perasaan. Scene ni saja kena shoot berkali2 ok. Terrernya berlakon. hehe. Memang I siap boleh nampak pun pelakon2 ni from my balcony selalu.

The lead is Rozita Che Wan and Norman Hakim. About a maid yang akhirnya kahwin dengan majikan sendiri. HHHmmmmnnnnn.....

Catch Tunjang Saadah at slot Cerekarama at TV3 14th November 10pm tonight.
Ewah promote pulak eh ;)

3 comments:

Lady of Leisure said...

i dok tunggu nak tgk cerita ni sayangnya terlepas sbb balik kampung jap tadi..
huhu..
i nak sgt tgk sbb i suka rozita che wan yg cantik jelita tu..

:: vErde+hAzizi :: said...

rozita tue cantik giler kannnnn!!!
owhh she is soo pretty :) macam babydoll!

superheroes' mom said...

ladies....
i pun terlepas tengok cerita ni malam tadi :O
sbbnya....... I tgh syok layan Gossip Girl Season 2 *_*
but yeah, RCW tu mmg gorgeous.... sister dia pulak cute

OF LOVE. OF LIFE. OF US

Daisypath Anniversary Years Ticker