Saturday, January 2, 2010

No Go!

Aduhaiiiiiii.... I baru balik dari Orientation Day for Year 1. Letihnya rasa. Berpeluh sakan toksah nak criter la... huhuhu... bila govt schools nak ada air-cond ni? hehe, ngada plak kan. But seriously, lotih la. Now dah 12.30 pm, mana la sempat nak bersiap nk pegi Nuffnang Friso Family Day Out pulak. Memang tak dan nak pegi la ni. Sedih kan, tapi mmg rasa tak larat dah ni. Ampunsss Nuffie!

I am sure the rest who went are having joyous fun! Uhuk Uhuk.

Ni nak mandi sebab peluh jantans sumer keluar tadi kan, and then nak baring kejap pastu ajak hubby kids makan lunch kat luar je lah. McD pun boleh je ah. Jom, sapa nak ikut satgi?

Saya Tidak Ke Nuffnang Friso Family Day Out!!
Nangis Lebih Kuat*


10 comments:

Lady of Leisure said...

ramai gak kot yg tak dapat datang.. my sis pun katanya ada program jugak kat sekolah anak.. i think ramai yg bz this weekend.. sbb sekolah dah nak start...

zarin said...

owh :O
tkpe...tumpang gumbira dari jauh je la :)
ya lah kan..lusa skolah dah nak reopen kan..

superheroes' mom said...

ladyleisure, yup. banyak jugak sekolahyg buat orientation pagi tadi. takpelah, tunggu update dr bloggers lain lah nampaknya...

superheroes' mom said...

zarin, tu lah skul dah nak reopen. I pulak ada 3 schoolgoing kids yg pegi 3 different schools kan... mmg sibuk nak prepare everything before monday. xde rezeki nk pegi kali ni, next time try lagi :)

tifa said...

x pe next time pegi lagi ...:)

superheroes' mom said...

tifa, tu lah kan... if ada rezeki next time la pulak nampaknya..

adriana az said...

hi dear,i nak you punya pendapat abut govt.skools vs private skools.I have my own personal issues bout govt schools but private schools plak i ada budget issue :(..so,please if u dont mind email me,thanks babe.

KV said...

takpe, kita senasib. Haha

superheroes' mom said...

adriana, sure dear. will email u my thots on the issue.

superheroes' mom said...

KV, betul tu :)

OF LOVE. OF LIFE. OF US

Daisypath Anniversary Years Ticker