Thursday, January 14, 2010

Over Caffe Latte & Cake

Don't know why but this week I really am missing my uni friends :( Especially the Edinburgh group. Sob sob. Miss u guys banyak-banyak. Hope that one day kita boleh balik Edina sama-sama for a short vacay...................


Kan best kalau dapat berkumpul sekarang and enjoy tea sama-sama and sembang2.
But lagi best kalau dapat makan M&S sandwich sambil lepak kat Princes Street Gardens sesama.

Huaaaaaa... miss u guys muchos
:(


14 comments:

Anonymous said...

Wi..

geng moray house ada yg baca blog ni tak?
hehe..

rd

p/s- saya miss oxford street :P

sisdee said...

sedapnya kek..heheheeh

beskan kumpul ngan kawan2..me too missed all my friends..:(

LiAnA said...

bestkan kalau buat reunion semula... i pun missed all my friends... byk dh lost contact :(

che'puan Idot said...

halamakkkk
terliur plak carrot cake memalam bute nih..
edinburgh, tak tahan sejuk.
but the old lady said, u must be from southern, this weather is just nice for us.
grrrrrr, really sejuk and windy.
okeh, tumpang rindu pada edinburgh sekali boleh?

Lady of Leisure said...

hehe.. best kalau dapat buat gathering kan.. skrg bila jumpa masing2 dah berumahtangga, dah ada anak...
:)

fizamior said...

miss my uni frens too..my school mates...my bff..huwaaaaa!!!! less time to spend with them nowadays.. :(

Azmiezas said...

I baru jer terjumpa kawan lama yg dah 20 tahun tak jumpa..bayangkan kawan dari sek men..kelakar jer bila dah jumpa..mana taknya dah beranak-pinak semuanya..

superheroes' mom said...

rd,
ada jugak 2-3 org budak MH yang baca... tapi dorang tak leave comments lah :)) hehe, thanks for reading guys...
oh aye aye aye.... me miss oxford street very much also!! huwaaaaa :'(

superheroes' mom said...

sisdee...jomm mkn kek ;p

superheroes' mom said...

liana, i banya dpt contact balik thru facebook... tp kalau nk jumpa face-to-face... payah gak sbb memasing ada commitment... and kalau jumpa tak semua dpt dtg

superheroes' mom said...

che pn.idot... sure sure... let's miss edin 2gether.. hehe

superheroes' mom said...

lady leisure, kalau kadang2 tu dpt kumpul balik... seronok nya tak habis2 berborak.. tp still tak sama la kan mcm masa dulu2 ;)

superheroes' mom said...

fizamior.. yeah.. masng2 ada commitments kan...

superheroes' mom said...

azmiemas, best kan dpt jumpa balik. i pun ada gak la gathering, tp usually in small small groups la... yg besar punya last masa tahun 2008...

OF LOVE. OF LIFE. OF US

Daisypath Anniversary Years Ticker