Tuesday, January 26, 2010

Your Wish Is My Command..erkkk!!

Owhhhh peps, I totally forgot to dedicate a special blog post for my hubster's birthday last Friday :0 Aiyoohhh, apa ni nyanyuk (ke Penyakit M*L*S??hehe), should really stock up on the Gingko Biloba la, double the dose perhaps for extra memory boosting power eh.. keh keh

Tapi sekarang ni time busy busy busy teramat for the company la, with back to back events and hubster mostly going for meetings etc etc the whole day and also Saturday Sunday... busy is good yes, but susah nak curi time with him. Nasib baik ada slot Friday night, dia pun need a little break. Lagipun it WAS his birthday kan. Itu pun around 9pm baru kitorang dapat keluar rumah... the 4 boys pun nak spend time sikit dgn Daddy kan.. Tangguh dulu birthday party sebab nak buat sekali dengan my 3rd son Adam punya birthday (which is today!) and also my sis punya birthday (next week)..so celebrate sekali harung this weekend lah InsyaAllah..

Aaaaaaanyway, we keluar around 9-ish just the two of us la, we had NO alone time at all this 2010! Imagine! Birthday boy nak tengok wayang so we headed to Cineleisure. Platinum Suites main 2 movie je, Tooth Fairy & Legion. Dalam hati I mintak2 dia pilih TF but without question lah he chose Legion kan. I was hmmnn oklah what to do, maybe best mana tau kan. Poster dia ada gambar angel berkepak... Oooooookay... let's go then...

But nothing prepared me for what was in store lah... Huk huk, all benda yang I tak suka ada dlm cerita tu.

makhluk merayap atas siling dengan gigi tajam
dan makhluk pelik pelik menakutkan
banyak tembak tembak darah darah
twisted portrayal of malaikat Jibrail and Mikhail
dan lagi lagi lagi

tetapi oleh kerana melayan kehendak birthday boy, kugagahi jua menonton sambil makan drummets, wedges dan onion ring serta minum Earl Gray tea... heh heh


Ni di poster Legion

dan ini dia b'day boy
yg pilih Legion instead of
Tooth Fairy!!

Tapi the most important thing is we get to spend time together amidst his extremely busy schedule :) And we enjoyed our birthday date ;)


11 comments:

KV said...

kv pun kdg2 lupa besday cik hubby. Haha. Tp kalo dia lupa besday kite tau lak merajuk. Wakakaka

hepi besday untuk 3 org yg u sayang tu. Moga di rahmati Allas swt selalu.

superheroes' mom said...

thanks KV :) kita tak pernah lupa cuma sambutan birthday tu kurang meriah lah berbanding ngan anak2 punya kan. kalau masa bercintan cintun n sebelum beranak dulu bukan main lagi celebrate birthday memasing...siap berbunga2 bagai, bercoklat2 berbear2...hehehe

Azmiezas said...

Setakat ni, Alhamdulillah la, i blum penah la lagi lupa besday org2 tersayang...

Lady of Leisure said...

hehe... besday i last friday.. 21 jan..
:)

superheroes' mom said...

azmiemas, it's good to remember all the important dates...with new technology sekaang makin senang nk keeptrack sebenarnya kan:)

superheroes' mom said...

Ladyleisure!!!! sowwy kita terlepas ucap selamat!! Happy Belated Birthday to you my dear. Semoga berkekalan kebahagiaan yang dikecapi kini dan semoga diberikan kenikmatan di dunia dan juga di akhirat. Amin.

thottifultoo said...

Suka baca entry ni esp part angel berkepak... heheee... selamat hari jadi utk 3 org yg u sayang2 tu. :)

superheroes' mom said...

thanks thottifultoo!! :)

Nisza Hamzah said...

hahaha betul laaa guys get to choose &'wi' have to suffer!! the listed above yg wi xsuka pun nisz x suka.. but as long as u get to spend time togethergether kan?
btw, tootfairy sounds nice..

superheroes' mom said...

nisz, the things we do for the sake of the ones we love eh?? heh heh... yup, most important dpt berdating gitu ;)

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片

OF LOVE. OF LIFE. OF US

Daisypath Anniversary Years Ticker