Friday, March 26, 2010

Ehhrrrmmmm
Dengan ini bahawasanya saya mengumumkan, dengan sedikit pengurangan kadar keberatan keseluruhan, hidung saya juga mengalami pengurangan saiz. Yehuuu! LOL

Ha, xde la hidung cam serombong kapal sangat dah skang kan :P

Selamat Jumaat semua! Senyuuuuuuuuum je memasing eh :-)

- Posted using BlogPress from my iPhone

8 comments:

fizamior said...

best nye pergi ICT tuh.. blm pernah pergi lagi... :D

owh! if we lose weight we can also kecikkan hidung yea? makcik baru tahu...ahahahaha.... class you!.. :D

honeylanz said...

beshnye dah berjaya...congrats..tetiba has teringat lak hidung time preggy...bulat..je kan

LiAnA said...

wahhh.. sgt jeles.. nampak sgt muka u dh susut.. share ler cara u diet...

Liyana said...

Berbaloi-baloi pergi kenduri kahwin tapi tak makan nasi kenduri :)
Kalau I tak tahannnn.......

superheroes' mom said...

fizamior, I kalau gain weight, my muka and hidung will naik dulu...and kalau I lose, my muka and hidung will susut dulu...hahahahah :D

superheroes' mom said...

has, thanks :) still nak kene berusaha supaya dapat turun lagi... banyak lagi ni nak kene buang lelemak degil nih.... ha'ah, hidung time preggy mmg kembang, mcm hot air balloon :)

superheroes' mom said...

Liana, InsyaAllah akan share after the 28th day ya....tungguuuuuuuuuuu :)

superheroes' mom said...

Liyana, ha'ah...kene tahan napsu gitu :) had to lose the extra kgs.... sbb sudah sangat sangat gem gem and boolat!

OF LOVE. OF LIFE. OF US

Daisypath Anniversary Years Ticker