Sunday, February 1, 2009

Apa Tu?

Saya suka ke blog rakan saya CikYah. Kerana, jikalau pergi ke blog beliau saya akan mendapat semangat dan motivasi untuk ke dapur. Maka kerana motivasi yang saya dapat dari blognya itulah saya memasak kari kambing. Mr. AKO saya suka makan kari, dan suka makan kambing. Jadi bila saya memasak kari kambing, dia sangat teruja.

Kari Kambingku

Sardine Puff (juga kerana CikYah mengesyorkan di dalam blognya)
Terima Kasih CikYah!!!

6 comments:

Liyana said...

Ya.. motivasi ke dapur sgt penting. Lagi lah I ni berdua aje (selalu berseorangan juga). Bila ke dapur baru tau skill level, hehe..

dikwirina said...

But u made Nasi Dagang. Tabik spring kat u babe!

cikyah 75 said...

Bravo!Bravo! Clap(3x). Wi, word 'mengesyorkan' yg tak tahan tu! hahahahaha

dikwirina said...

cikyah, he he he
praktis guna bm bahasa ibundaku yg kucintai

Baby Zulkiflie said...

gila sedap k yg sardine tu... ada ke patut kasik saya dua aje...

dikwirina said...

baby, nnt saya buat lagi. inti apa awk mau?

OF LOVE. OF LIFE. OF US

Daisypath Anniversary Years Ticker