Tuesday, February 9, 2010

Long Scarves Make Pretty Awesome Hijabs :)

Really love the scarves collection from the high-street labels like Promod, Dorothy Perkins, Forever 21 etc. My favourite are the long scarves in organic cotton, jersey lycra material. So comfy and easy to put on. Nanti nak jenguk2 lagi kedai2 ni and tambah koleksi. And yang penting... nak basuh pun senang ;)

Colourful scarf from Promod
I'm luvin' it!


17 comments:

sisdee said...

oh dah lama tak pakai2 camni...mmg confirm failed heheheh..

nice scarf mmg..slalu masuk DP tu tgk2 tp pkr2 nk beli mmg takkan pakai..:(

fizamior said...

muka u lawa la pakai...
sbb muka bujur sirih gitew...kalo muka i yg bolat nih, mmg fail la pakai cam gini...hikhikhik....

Shariz said...

I langsung tak tau pakai long scarves...last2 mesti tersenget dan terlari dari position...hahaha....but u look beautiful with long scarves :)

Azmiezas said...

I pun sama mcm Shariz, tak pandai pakai long scarf n i rasa mcm tak sessuai pun ngan muka i yg lebar-mebar ni...kikiki..

KV said...

lawa

zarin said...

i byk sgt long scarfs coz b4 this i pakai long scarf but tk pandai pakai mcm u tu..i ikat je kat kepala i..kalau lilit ke pusing mcm u buat tu,sungguh tk reti :)
btw, u look nice in this style of tudung

honeylanz said...

cantik. tp has tau oblong TR aja ;)

Pink Mama said...

I beli long scarves banyak-banyak masa I kat Langkawi hari tu sebab murah. TAk sampai RM10 each =)

superheroes' mom said...

sisdee, belilah sis... yg material camni selesa and senang bentuk

fizamior, u pakai pun sure lawa... muka I pun boo-lat juga :)

shariz, thanks :) I pun kalau scarf yang jenis kain licin lembut pun tak reti juga. tapi yg mcm ni senang

azmiemas, kalu muka u lebar-melebar... I ni super lebar... hehe

KV, thanks dear :)

Zarin, thanks. Pakai lilit2 aje... u pakai sure lawa sangat2

Has, I x pernah ada TR :) Tapi mmg tak reti kalau jenis kain satin silk chiffon. pandai yg cotton lycra saja

Pink Mama, wah wah wah seronoknya memborong yek... Syok juga ye holiday kat Langkawi.

Lady of Leisure said...

cantiknya... mcm arab... i lilit dua kali... hehe... kawan masa study dulu ajar... tapi rasa ayu jer kan pakai mcm ni.. sweet sangat...
:)

superheroes' mom said...

lady leisure, thanks hon ;) ha'ah...lilit 2 kali pun boleh..nampak kemas. tapi yang ni I lilit sekali aje... biar dia ala2 terjurai.. hehe

Eti Karim said...

wahhh nice! pandai lah you lilit. I mcm tak ngheti lah nak lilit, mcm tak lama tahan je... mmg betul, most of these long scarves have really lovely designs, kalau pandai ikat mmg cantik. hhhhmmm nanti nak belajar lilit gak lah!

dikwi said...

eti thanks! hehe... tapi bila pakai lilit2 ni susah nak dokong anak. nak2 kalau dia main tarik2... hancusss... haha. u pun boleh gak lilit melilit ni... no hal punya lah :)

A L I A said...

tgh usha buku belakang cikgu. bestnyaaaa. hehehe

The Queen Bee said...

nicee!! yg ni kain mcm ner? ala2 tie rack ke

superheroes' mom said...

Alia, towards a reading nation ;)

Queen Bee: Thanks babe! But this one kain cotton aje, organic cotton. Very comfy and 'terletak'.

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片

OF LOVE. OF LIFE. OF US

Daisypath Anniversary Years Ticker