Thursday, February 18, 2010

Twinkly Fun! Awwwww...Too Cute!

My nearly 2 months old niece Baby Twinkle is just soooooooooo adorable! Geram nengok dia. My sis and I suka gomol dia pastu tak sabar tunggu dia besar sikit boleh bawak dia pegi shopping :) Tadi kitorang main dengan dia buat dia macam anak patung.... heeeeeeeeeee

With Pink Polka Dotted Bow

With the awesome Bib Necklace which is so in fashion now
She seemed to enjoy it!
:D

10 comments:

Lea Shmea said...

she's adorable!! what's her full name kak?

tifa said...

alahh....kuci kuci kuci ...

LiAnA said...

cutenya dia... oooo maksedara dok buli je yer kekeke.. dh mcm barbie korang buat :D

superheroes' mom said...

Lea, it's Adriana Nageena :)

Tifa: Kuch kuch hota heyy ka? :)

liana: nasib dia sebab sorang aje girl kan, sepupu lagi 5 orang semua boys!! hehe

Pink Mama said...

Alahai comelnya...I love babies =)

Azmiezas said...

Cute..sangat..i love baby..

Tapi kesian, mcm berat sangat aksesori tu kat leher dia..kikiki

Eti Karim said...

OMG! She is soooo adorable!!!!!!!!!

fizamior said...

ouwh!!! she's so cutie2 pie!! aunty nk panggil nama apa nih? very the bam bam... hehehe....

eynda said...

Sangat2 comel!! Besar skit lagi boleh pakai cantik2 :-)

superheroes' mom said...

Thank you all lovely and vogue the vass aunties!!! hehehe

OF LOVE. OF LIFE. OF US

Daisypath Anniversary Years Ticker