Friday, February 19, 2010

More of Baby Twinkle!!

Tak puas mengerjakan niece yang sorang ni. These two photos my sis yang snap pagi tadi. Ha ha ha, baru puas hati kitorang dapat jugak baby girl dalam family ni. Mesti brother I pening tengok kitorang gomol anak dia macam baby doll :D

ala tomei tomei dia

minnie mouse..hehe
love u Twinkle!!


7 comments:

Miss S said...

comelnya!!! berapa bulan ni?

zarin said...

adusss tomeinya :D
tk meragam plak dia bila kena gomol macam ni yek!

eynda said...

Comelnya!!

sisdee said...

bape bulan ni..cute tul reben dia..kena dera ek pakai reben beso..my doter terus tanggalkan jek klu dipksa pakai hahahhahaha

Lea Shmea said...

ribbon polka dot!!!! <3

ABH said...

makkkkkkkkkkk aiiiiiiiiii chomellllllllnyer.........love those bows la :)

superheroes' mom said...

friends, baby twinkle baru 2 months old :D kecik lagi sbb tu kotorang gomol dia puas puas, sbb sekarang dia tak gheti nk memberontak lagi...heheheh

bows ni semua my younger sis yang punya... hehe

OF LOVE. OF LIFE. OF US

Daisypath Anniversary Years Ticker