Saturday, June 12, 2010

Gara2 'I Am Gorgeous'

Heya Folk! Good Morning All! Saturday morning without having to rush off for my No 2's taekwondo class is such a treat! And no Quran n Fardhu Ain class also for today, dah ganti on last Thursday dah. Wahhhhh, I feel like I have so much time in hand pulak hehe. The only thing is their swimming session, but that's like lambat lagi around 5-ish pm nanti.... Wooohoooo..... Can u believe I dok malas-malas sedap mengadap laptop I ni dari jam 8 pagi tadi hehheh. My bibik pulak hantar hot tea kat I ngan toast bread eheheheh.... Terima kasih lah ye :) Dia pun rasa seronok tengok I dapat relax2 sikit, kalau tak berkejar sana sini like lipas kudung kot every Saturday morning =)

Aaaaanyway, tadi rasa macam nak breakfast kat luar with the hubby bubbly but well...... dia dah ada nk breakfast dengan one of his client ke contractor ke staff ke tak tau lah... So, I pun apa lagi, ON my laptop and terlekat sampai sekarang hehe.... 

Oh, apa I melalut ni? Actually nak story that yesterday I went for lunch with my high-school friends kan. At first I thought only one person will turn up, but THREE of them came. So apalagi... syiookkkk la bersembang. We tried out the Ayam Bakar Wong Solo resto at Seksyen 7 Shah Alam tu, right smack at the back of the huuuuuuuge Gedung Jakel & Ariani. Sedaplah food dia, better than the Ayam Penyet kedai yg kat The Curve or Sunway Pyramid tu. Or maybe, the company I had yesterday yang buat food tu lagi sedap kot ek? haha

Yesterday, I wore my 'I Am Gorgeous' cotton shawl for the first time. Coz shawl tu agak colorful, so I rasa sesuai pakai masa I nak jumpa kawan2, coz masa tu my hati pun rasa cam warna-warni aje, berbunga2 kan =) hehe

 
Ni la 'I Am Gorgeous' cotton shawl tu.

So, my friends kata cantik shawl ni. Mmg I pun suka, dia ada lagi 3 colors but I pilih color yang ni coz ada pink pink and brown kan. So, last night, I uploaded gambar ni dalam my FB. And dapat respon yang AMAT menggalakkkan dari my friends semua! Sampaikan my friend from Kedah berkenan sgt and mintak tolong I beli 10 helai kat dia! I will pegi beli hari ni jugak, and then i akan post kat dia. I pun nanti nak beli lagilah... mmg comfy! Hah, ni yang syok ni nak pegi beli shawls lagi...walaupun beli untuk orang, it's enough to make me haaaaappy! haha

And memang sangat berbaloi as it's so cheap juga =)

Yayyyy!! I love my 'I Am Gorgeous' cotton shawl. Yep, mmg the words 'I Am Gorgeous' tu is printed on the shawl. So, bila pakai tu, ada la aura gorgeous meresap dalam diri. Alah, orang kata perasan pun takpe. As long as we feel happy and positive kan babes! nyeahaha

Ok, tata for now all you GORGEOUS readers. Have a nice Saturday ya!! Love ya!


12 comments:

mJ said...

i hv 1 tp corak bunga black & white juga from cotton...tp cam susah sket nk lilit huhu

ERMAYUM said...

memang cun dear :)

Lady of Leisure said...

wow i like the colour and nampak sesuai sangat dengan u.. u memang pakai apa pun always nampak gorgeous dear... anywat have a nice weekend..
:)

superheroes' mom said...

mJ, kain dia macam kejung sikit kan :) tapi ntah kenapa I suka kalau yang cotton drpd yg chiffon silk or georgette...

superheroes' mom said...

ermayum, thanks dear... ada a few other colours also

superheroes' mom said...

u have a nice weekend too LadyofLeisure... masak apa hari ni? ;)

JULYA said...

saya pon ada. serupa mcm ni. pernah sekali je terjumpa org pakai shawl yg sama mase g youth 10 kt PWTC...mcm malu pon ade gak.hehe

superheroes' mom said...

julya, I rasa yang suka pakai shawl macam ni all the young girls la esp yg sekolah menengah atas or college girls... tapi I ni tak la muda sgt tapi sukaaaa pakai style macam ni jugak =)

Drama Mama said...

wahhh nice! beli kat na ni kak??? ni macam dah berkenan plak dah nih. hiks

http://twinkywinkystars.blogspot.com

superheroes' mom said...

drama mama, i beli at one of the small kiosk selling tudungs at my local Giant Hypermart, but I saw many selling 'em online... just google cotton shawl and sure u will find it punya

lia lousy said...

kalau ada cotton shawl yang best lagi, let me know okie :D

superheroes' mom said...

lia lousy, nanti akak akan share lagi ye =)

OF LOVE. OF LIFE. OF US

Daisypath Anniversary Years Ticker