Monday, March 14, 2011

From BJ to BU for 2 Eggs

Cerita last Saturday. After ambil my 2nd son dari Taekwondo training, as usual dia demand lah nak makan kat mana. Sekali dia nak pergi 1 Utama. Seeing that it's the starting of school hols, I agreed to his request. Pergi lah kami 3 beranak ke BU.

Sampai sana I tanya nak breakfast apa? Dia jawab nak telur tiga suku masak! Haa? Ke Toast Box lah kami....



Tu dia telur dua biji. At least the coffee quite good, walaupun selekeh haha!



Ammar's telur tiga suku with wholemeal toast kaya.



Kalau makanan berlemak macam ni sah-sah I punya lah kan...



Hai la anak-anak... Sampai ke One Utama cari roti bakar...

Tapi kan, dah alang-alang ke sana, I rembat dulu idaman kalbu. Handbag? Kasut? Oh tidak.



LM's Fresh Fig Body Bath and Body Scrub. Chocolate Truffle Body Cream. Oh heavenly! So so wangi!



Also books books books! *sighing in contentment*

- Posted using BlogPress from my iPhone

6 comments:

nizaineese said...

I like Doctor In The House- curi2 baca bro in law punya..and will get my copy real soon...

zailamohamad said...

zaila da tengok movie TTTW tu kat HBO haritu..sedih jugak ceritanya, tapi tak tahulah versi novel mesti lagi sedih kan..

superheroes' mom said...

Rojak and Readings also best NIzaineese.. Malaysian authors with really insightful short-stories. we do have really good writers on malaysian shores.

superheroes' mom said...

zaila, sama, movienya dah tengok bukunya belum. haibiskan buku yang nipis2 tu dulu, baru nak tackle yang tebal2 plak... kena curi2 masa baca, time limited hehe

Lady Dayana said...

wow..u got the Dr.M memoirs..i pun teringin nak beli..mcm best je kan? I adore Che Det!
I think Time Travellers' Wife movie tu tak best sgt coz maybe they cut it short mcm choppy cite die..i bet the book is much better.. haihh..kalau la i ada masa nak baca buku mcm dulu..hard to when you have a baby that try to snatch everything off your hands.

superheroes' mom said...

Dayana, usuallah with book to screen punya cerita kan. they hv to make adaptations to the screenplay, suitable for a short 2 hours film... many poignant parts will hv to b cut off

OF LOVE. OF LIFE. OF US

Daisypath Anniversary Years Ticker