Monday, March 14, 2011

Luncai with his Labu.

Really, I don't know what is happening to the people of Malaysia. Seems like we are lacking so many vital things. Insensitive, selfish, ignorant, callous! What happened to us that made us become this heartless? And I am so ashamed to know about the latest faux pas: Berita Harian publishing a caricature of Ultraman running away from an impending Tsunami, as a response to the devastation that had hit Japan recently. What is this? A cruel joke to showcase your total lack of moral fiber?

This is in bad taste! This shows total lack of sensitivity. A cruel disregard to others!

I would like to share with you a piece by saifulislam.com for us to take Iktibar from. Read here. Please fellow countrymen/women, let us not be Si Luncai yang terjun dengan Labu-labunya.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nota: Tahniah kepada Dato' Lee Chong Wei menang straight set against Lin Dan semalam.

4 comments:

zailamohamad said...

a'alah sis, sikit pun xde rasa insaf di atas kejadian yang berlaku sebaliknya buat main2 pula
*sigh*

fiezachommel said...

Yeah, you're right.Malaysians are insensitive in certain things.But, kalau orang make fun of us,pandai pulak marah....

deaf-angel said...

Hello and salam

thanks for sharing.

Aku masih simpan cover majalah GilaGila yang make fun of 911 nye attack kat New York City.

Dua tahun lepas aku buat posting pasal cover GG ni.
Kartunis famous Gayour pun reply. Dia mungkin ada pendirian sendiri, tapi tu pendapat dia, untuk aku its the most horrible taste pasal ramai ribu2 orang tak bersalah mati.


Ni cover 911 nye attack tu..

http://deaf-angel.blogspot.com/2009/03/cover-gg-01102001-selepas-serangan-911.html

superheroes' mom said...

zaila & fieza, itulah... dia dah buat public apology pun orang takkan reda marah and malu...

deaf-angel, thank u for the link. i dah baca. betul, diff people hv diff perspective. tapi nak sebarkan maklumat pun mestilah kena gaya, janganlah heartless sangat kan. nampak mcm tak berhati perut dan buat joke atas kesengsaraan orang lain

OF LOVE. OF LIFE. OF US

Daisypath Anniversary Years Ticker