Wednesday, March 2, 2011

Sencha Rose for the tired soul....

Good Morning Folks! Macamana hari ni so far? Today is Wordless Wednesday ya, most bloggers will tepek gambar saja without membebel apa-apa. Ya lah, mid-week selalunya always swamped with work, swamped with fatique, stress and yada yada yada.So, entry Wordless ni memang senang citer. But, a picture can speak a thousand words ya. A good visual can speak volumes really.

Always chirpy churp-churp that's me, very rarely things will get me down. Not a trait that is easy to master, took years and years to develop, and many many sedih and tangis sessions yang lepas-lepas to make me this positive towards things. Can't really elaborate about the stuff that menghantui and mendepressi diri, but suffice to say...... orang-orang yang buat I stress tu, walaupun sampai saat ini masih tak berubah dan adamant dengan persepsi senget dan tiada disiplin diri dan psycho tahap max, eventho I can't change them, or rather they refuse to change, well they don't affect me like they do before. Dulu stress sangat fikir macamana nak handle mike-mike ni, macamana nak pulihkan minda diorang, hati diorang, diri diorang. Duit ringgit terbang melayang toksah nak cakap, kasih-sayang dan perhatian apatah lagi, sentiasa diberi. Macam-macam cara lah, tapi tiada positive outcome. Mereka masih mahu terjun dengan labu-labu mereka. So sekarang? Biarkan...... biarkan............

Anyway, okay, itu tadi realization sebenarnya. Sekuat dan sebanyak mana pun you nak orang berubah, kalau mereka sendiri tak sedar dah tak mahu berubah - baik you HENTIKAN saja niat you nak tolong lagi. Nanti buat sakit hati, dan lama-lama boleh bawa ke mati. Ye lah, sengsara dan merana makan dalam pun boleh jadi mati kan? Ha! So folks, concentrate on things that makes you smile, makes you happy, or at least gives you a legitimate hope that things will go well. Dampingi orang yang memberi you rasa dihargai, dan yang akan beri you perangsang untuk terus maju dan bersemangat! Yezzaaaa!!

Haha, panjang mukadimah bukan? This week in particular, I feel unwell. I dah rasa the beginning of the lethargy over the weekend. I think, due to having too many things to do, and to handle kan. Terkejar dengan house-chores, dengan uruskan the 4 kiddos, and hubby and nenek (but my nenek makes me bersemangat, so don't go away from my house nenek). Chauffering the kids to many different places in a day, masuk keluar rumah I think about 10 times per day alone.... Aiyohh, not complaining but sedih.... sebab..... badan I tak mampu...dah makin tua..... tak macam dulu....... rasa pinggang sakit dari last week.... and yesterday sakit kepala teruk-teruk, I had to tidur sekejap from half past six to eight. After that kena bangun, as I have to send the kids for Kumon class. Balik from Kumon around half past nine, I balik terus masuk bilik and terbongkang atas katil. Couldn't take it, had to rest and sleep.

This morning I woke up, I made a decision. I will let my Ammar take the transporter's van pegi and balik sekolah jugak. Before this, dia naik transporter's van pegi dan balik from KAFA only. Lagipun, the van is comfortable and the driver is reliable. So now, I only have to think about transporting Adam and Azan to and back from kindy, and Adam's agama class petang, pegi at half-past two and balik at half-past four. My eldest Azfar, usually my hubster yang uruskan dia, he goes to a different school altogether, but near jugaklah. And of course Kumon on Tuesdays and Fridays. Taekwondo and Swimming at least during weekends, so tak hectic sangat.

Haha, you all pulak yang pening baca my ramblings on my kids' schedule ya.... Itulah, even today I macaaaaaam nak rasa stress-out, tapi cepat-cepat #muhasabah diri hehe. So, I take five dulu lah, sit down and blog nak release apa yang terpendam, and enjoy some Sencha Rose Green Tea, to relax the senses.....


Eden Organic Sencha Rose Tea. A Unique blend of organic green ta leaves, Bulgarian organic rose hips and Moroccan orhanic rose petals. Subtle sweet aroma and flavor of roses. Deeply relaxing ..... yet uplifting......... Now I am feeling considerably more relaxed..... and refreshed.....

Alhamdulillah...... =)

Hope you all jugak tak stress-stress hari ni okay.
(next week anak2 exam, nak stress ke tak nak stress ke tak? huwaa!)

- Posted using BlogPress from my iPhone

8 comments:

Pink Mama said...

Fuh memang supermom betullah you kalau I lama dah flat rasanya. I salute you...take care tau.

superheroes' mom said...

PM, thanks babe. Tak tau lah supermom ke tak, asyik rasa fatigued je lately ni... dah makin 'season' kot hahaha

Faridah Zulkiflie said...

Baby LIKES this post.

Ermayum said...

yesszaaaaaaaa that 's the spirit kan i hope i ll be like you one day biar kan biarkan :)

stress ni anak nak exam gak :)

zailamohamad said...

i understand how u feel right now & sometimes blogging will let our stress out..apa2 pon take care dear & keep on the spirit!!

superheroes' mom said...

Baby, yo should triple LIKE it.. hahaha... for no reason

superheroes' mom said...

Ermayum, sama2 la kita stress ya... hehehe

superheroes' mom said...

Zaila, thank u dear =)

OF LOVE. OF LIFE. OF US

Daisypath Anniversary Years Ticker