Tuesday, April 5, 2011

Best Birthday Cake

Oh gosh, tengah panas-panas cuaca ni, teringat kat my birthday cake hari tu. Memang I suka sangat, not only because of the colour and bunga-bunga (I memang suka floral) but also because of the cake's flavour. Lapisan bawah chocolate cake, and lapisan atas butter pecan ice-cream! Oh sooooo sedaaaap ok.



Sekejap aje dah lesap tau cake ni.



Haaaaaa........ See? Yummers!!

Sayaaaang kat mereka dalam photo bawah ni for the cake :-)






Hehe, tak habis-habis pasal birthday hari tu! Ok ok this is the last post regarding my birthday. But psssttt, dengar kata ada celebration lagi lepas ni? Woohoo, ye ke? Tungguuuuuu......

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 comments:

OF LOVE. OF LIFE. OF US

Daisypath Anniversary Years Ticker