Monday, April 18, 2011

Gardens and Games

Santai Saturday berlangsung di Sunway Pyramid. After Maghrib baru gerak. Sampai sana terus gi dinner. Mommy yang pilih nak pergi ke Gardens Cafe. Saja nak suasana yang 'pretty' heheheh. The boys tak menolak. Sebab tempat cantik kan so diorang suka lah.



Baca menu macam study buku Sejarah hehehe.


Si kecik ni pulak sibuk tengok view Sunway Lagoon. Eeee malam-malam gelap nampak seram la pulak Lagoon tu.



Lepas dinner, the boys ajak pegi menabur duit main merry-go-round lah, ferris wheel lah. Takpe juga sebab Mommy pun suka naik rides hahaha =)


Dorang ni kan masa naik ferris-wheel tu semua nak duduk dengan Mommy. Patutnya pecah group lah naik 2 carriages kan. Ni tak, bersesak lah 4 orang dok dalam satu carriage yang macam cage tu. Aduhai! Kelakar betul. Daddy tak naik ride ni sebab dia teman Azan tidur dalam stroller.


Tengok la ni, bam-bam dua orang bersempit2 dengan bam-bam yang lagi 2 orang tadi.


Ni masa dah habis naik ferris-wheel tu. Kitorang pusing 4 kali.


Bukan main seronok naik choo-choo train Beryl ni. Nasib baik tak minta beli chocolates.



Tak minyak beli chocolates sebab dah mintak belikan burung-burung marah ni! :-)

Sekian laporan Santai Saturday...

- Posted using BlogPress from my iPhone

5 comments:

zailamohamad said...

my kids pon suka kalau bawa p shopping malls, tak beli apa2 ntok diorang pon xpe, janji bawa diorang jenjalan..hehehe

Ermayum said...

mana ada bam bam lagi ni sambung lagi bibikless u will become gorjes er :)

superheroes' mom said...

zaila, not just the kids, the mom pun happy sama kan hehe

superheroes' mom said...

ermayum, hahahah! hopefully boley kurushhh eh ;-)

esh said...

haha tekun mentelaah buku sejarah yek. haha. kelakar i baca caption tu... cute =P

OF LOVE. OF LIFE. OF US

Daisypath Anniversary Years Ticker