Friday, September 4, 2009

Saya pun ada TUdung SYria

Apsal la nak tunjuk tudung syria pulak ni? He he, saja je nak tunjuk kat adik ipar (Amira.....where are youuuuu??) saya sebab dia pun pakai tudung syria jugak. Dia punya kaler green. Saya punya kaler brown. Ish ape ape aje merepek pepagi ni. Kata nak khatam Quran bulan posa ni, skang baru juz 14, ada masa terluang main FarmVille pastu blog ntah apa apa.. Ish Ish

Nak buat jelingan tajam macam Bill Compton dalam True Blood tapi tak jadi. Mana nak jadi, eyebags hasil tido tak cukup tu nak cover kat mana ;p

7 comments:

TotYati said...

salam akak.

saye nampak nuffnag akak. so saje singgah.

sweetnye family akak! (akak pn mama yg sweet walau dh 10thn berkahwin!)

salam perkenalan :D

superheroes' mom said...

salaam yati. tima macih singgah blog akak ;)

faRhaNah said...

jap, k.nurul, tdg ni die sambung together ke die 2 separate pieces? =D

superheroes' mom said...

separate 2 pieces, org malaysia kan malas nak lilit2 semua - sarung jek. nak ke, kaler apa?

faRhaNah said...

wah, ade org nk blanje tudung! =P

superheroes' mom said...

hadiah raya =)

faRhaNah said...

ala...main2 je k.nurul...tp kalau hadiah, terima aje...=P

OF LOVE. OF LIFE. OF US

Daisypath Anniversary Years Ticker