Wednesday, October 28, 2009

U Love Me? U Follow Follow me ok....

My Adam is such a sweetie that he dares to follow me everywhere, no matter where I was headed to. All he said was, "Mommy I don't want you to go without me. I want to follow you please Mommy." Who can say no to such a request? Ok Adam, you love Mommy so u must follow follow wherever I go okay. Don't say I didn't warn you. These places will be swelteringly hot. Your eczema will act up, u will feel your skin itch as it will be hot. But I will try my best to keep you comfortable ok my sayang... Wahhh... cenggitu ke gue cakap? Well, tak delah seberhemah itu kan... but the meaning was the same lah... hehehe

Keeping himself occupied while Mommy and Nana went to shop after shop after shop @ Pasar Payang.... Too many choices! Susah buat pilihan. Semua cantik menarik dan tertarik! Aduhai perempuan....... ;))

Haaaa, yang ni lawa kan, eh tapi yang sana tu pun lawa jugak. Hmnnn, kalau dah alang-alang beli ni baik beli untuk Bedah, Senah, Tipah, Siti etc etc etc sekali kan? Baru berbaloi.... Adussss la perempuan....

Eh belilah, tak mahal mana. murah aje. Cuba banding dengan kedai X ngan kedai Y. Kat sini lagi murah tau, harga spesyel tau. Eh beli lagi banyak dapat lagi banyak diskaun. Ha, ni semua yang latest ni new arrival. Nanti akak orang pertama yang pakai tau.. :)))

Went to visit M2K jugak arie tu, mana boleh tak jenguk kan.... Kebetulan masa baru sampai kat Pusat Pameran, ada si Raja Lawak Nabil. Dengan sepantas kilat ramai pulak orang yang mensnap gambar kami. Wah, terasa femes lah konon... Hmmnn, the day before that, Dato' Sheikh Muzaffar datang tak pulak I menjenguk event snap pic ngan dia kan. Kalau tak boleh tepek kt blog kan. Eh, baju yang I pakai tu dibeli di Mydin Mall KT the day before... hehehe... nampak cam 'aunty' sikit tak pe lah, I suka..selesa dibawak berjalan2 keliling KT ;p


Adam posing dengan a huggeeeeee thing that used to be used as currency tau... Mak datok - besarnya beratnya. Cuba bayangkan anda pegi Carrefour bawak matawang itu untuk membeli-belah... ;p

Pegi menghirup udara dan angin segar dengan bayu laut menghembus manja sepoi sepoi bahasa... ewahhhh. This is the place where boats will take u to Redang Island. MMmmmmm.... bestlah bawak Adam, dia good boy lah... *kalau nakal jegilkan aje mata mesti dia terkedu lantas jadi budak baik... huhuhu... sometimes it workslah, othertimes not... ;))

6 comments:

Lady of Leisure said...

fulamak bestnya bila agaknya i akan jejak kaki ke KT lagi..

:: vErde+hAzizi :: said...

wowwww...tue die...mesti dah destress dah lepas vacation kan :D
n owhhh ur food review sangat mengujakan...sump*h perut i berkeroncong tetibe ;p

n owh...untuk kak siti tipah ade...untuk mek verde takde?!?!?! ;p huhuhu JK!

superheroes' mom said...

Lady Leisure:
Pegi la you, tu dah terkenang-kenang dah tu ;)

superheroes' mom said...

LV:
untuk mek verde lain kali I cari yg cun meletop ok ;)

shi3la said...

wahhh mesti meriah kat umah ngan hero semuanyer nihh kan..

kalo pegi saner mesti nak kener sedia duit lebih mau borong baju..banyak sgt pilihan leh juling bijik mata..

salam kenal kak...kiter xchange link bley..

superheroes' mom said...

Salam kenal Sheila :)
mmg meriahnya kekadang tak tercontrol hehe
ok kita link each other ye ;)
mmg seronok pegi Terengganu ni, pakat pegi ramai2 mmg best!

OF LOVE. OF LIFE. OF US

Daisypath Anniversary Years Ticker