Saturday, August 14, 2010

Nak Jugak Jugak!!



Nak jugak-jugak khatam Quran Ramadhan ini. I aim 1 hari 1 Juz. So far, dah selesai 3 Juz. Harap-harap I akan berjaya tahun ini. Last year sempat 23 Juz sahaja. Tahun ini mesti determined dan commit betul2 to reach that goal. I can do it! I ken du ittt!

Hamboi, beria-ia sesubuh ni nak melaung kata2 semangat pada diri sendiri ek? Hehehe. Si kecik bongsu I tu kan, everytime I ngaji je, mulalah dia tunjuk perangai dia tu. Tumpahkan susu la. Baling kusyen la. Tarik tudung I la. Tepuk muka I la. Adoiiii la. Choba'aaaaaaaannnnn.

Mari kawan-kawan, ayuh kita Khatam sama-sama bulan pose ni...
Kita Boleh!!!

Wahhh, semangat!

Jgn HOT HOT CHICKEN SHIT dah la SHM oyyyyyy...
Gulp!!

4 comments:

zarin said...

hehe samalah azam kita tahun ni :D
last year pun i tk sempat khatam
insyaAllah this year akan berjaya kan!

ERMAYUM said...

hheh you cakap hot not chicken shit zarin lak hot chicken poo poo heheh

good luck dear - i ni susah la nak bertarus taktau la setan mana lekat bulan bulan posa ni hehe but cuba la jugak kalu tak berjus jus , 1 jus heheh

superheroes' mom said...

Zarin, I doakan both of us berjaya bulan posa ni.... kita mesti teruskan perjuangan!! hihihi

superheroes' mom said...

Ermayum, jom la kita sama2 khatam quran bulan posa ni you.... baru la kita jadi hot hot mama...hahahah

OF LOVE. OF LIFE. OF US

Daisypath Anniversary Years Ticker