Saturday, October 16, 2010

Baby Come Back

Aduh. Pukul 1.30 pagi tadi Mr Ako balik rumah dari Sabah. Sempat jumpa dia sekejap, and then pukul 4.30 pagi dia off lagi ke airport untuk ke Jakarta pulak. Tuesday, Wednesday depan he will be here, and Thursday will go back to Sabah.

Cepatlah events habis bulan October ni, nak ngadap muka hubby and nak bergurau and bermanja and merepek merapu bersama..... Goshhhhhhhhhh..... Angau ke apa ni? Hahahahahahahahhhh.

Miss you babe.
And love you lots.
XOXO

PS: Kids are well, don't worry.


Eh eh? Hahhaa, tak pasal-pasal gambar Kate Winslet & Leo DiCaprio yang di paparkan ye =) Cerita ni keluar tahun 1997. Tahun cinta sangat sangat hangat okay *wink*

7 comments:

eynda said...

Ala ciannyer asyik kena tinggal :-)

superheroes' mom said...

dah nasib badaaaaaaannnnn... ehhheh

esh said...

rindu-rinduan :D

Joy said...

thn 1997 mmg thn cinta yg sgt hangat jugak ;)

Cery said...

salam singgah..jom ke blog

superheroes' mom said...

esh, over ke tak? heheheh

joy, best jugak kalau kenang zaman dolu2 ni =)

cery, thanks and welcome =)

esh said...

never over rindu dengan hubby tau! aiipp!! :D

OF LOVE. OF LIFE. OF US

Daisypath Anniversary Years Ticker