Thursday, October 28, 2010

Itu iPhone 4 ada ka?

Tadi around 12-ish, Mr Ako came home. Dia cakap jom sama-sama hantar Superhero 2 ke sekolah, sebab selepas itu nak ke Gardens. Saya tanya kenapa. Dia kata nak ke Maxis Centre. Saya hairan kenapa pulak sampai nak ke Gardens kalau nak bayar bill? Dia kata saja je. I pun malas nak tanya lebih dah orang ajak ke Gardens tu ikut sajalah kan =)

Sampai ke Maxis Center baru dia bagitau yang sebenarnya dia nak belikan wife dia ni iPhone 4. And he has been told that kalau pergi yang kat Gardens InsyaAllah ada stock. Tapiiiiiii..... setelah menunggu nombor kami dipanggil, we found out that stock dah habis! Baru aje the mamat before us tu dapat the last remaining one. Adoiiiiii laaaaa. Jadiknya, kena tunggu stock baru sampai lorhhhhhh.

Hehe, cute je Mr Ako nak surprise kan moi. Alih-alih barangnya tak ada la pulak =) 

12 comments:

esh said...

i loiiikkkeeee! cute! hehe

n.k.syaheeraredzuan said...

alahai, melepass. bestnya dpt surprise!

superheroes' mom said...

esh, saya rasa ianya sangat cute juga =D

superheroes' mom said...

n.k.syaheeraredzuan, mmg best, tp barangnya belum dapat lagi! xpe xpe, ada rezeki next week boleh pakai hehe

dey said...

hi kak.. i sgt suka ur blog..sgt happy family.
sweeeeeeetnyer nk wat surprise...

Joy said...

xpe SHM, soon dah restock..best nye dpt iphone 4!!

Ms Dots said...

emmmphh... best nye kena pamper ngan mr. ako dia... kalau i, sure senyum sampai ke telinga all day long... worth the wait babe..

superheroes' mom said...

Dey, thank you for visiting dearie! =)

superheroes' mom said...

Joy, yup yup, tak sabar nie =)

superheroes' mom said...

Ms Dots, I punya senyum lebar lebih dari kawasan telinga kehkehkeh. Terasa disayangi :P

eyndayusoff said...

Bertuahnyer nak dapat iPhone 4 :-)

superheroes' mom said...

Eynda, memang rindu nak beriphone semenjak saya terhilangkan iphone 3g saya dulu

OF LOVE. OF LIFE. OF US

Daisypath Anniversary Years Ticker