Sunday, December 27, 2009

Cone Pizza, The Strand KD

IMG_1066

Pizza Ice-Cream my boys call it :) Tastewise, well biasa aje. The shape is the selling point. About 6 inches long. Makan satu dah rasa kenyang to me. Price, about RM10 per cone. Can choose from a variety of toppings. Nothing out of the ordinary though.

IMG_1052

They have other types of food other than pizza. We ordered a salad and a pasta dish.

IMG_1060

Salad with Italian dressing. Errrmm, nothing special as the main attraction is the Cone Pizza.

IMG_1062

The pasta. The serving is really quite small.

IMG_1058

Interior is pleasant enough though. Service, hmmnn so-so but they were very eager to serve :)

www.conepizza.com.my



12 comments:

zarin said...

ouch..itu pasta kalau hasya makan mesti kena order 2 pinggan hihihi...
anyway the cone pizza looks tempting..but don't think i'll go there jst for that pizza...kalau dulu lain ler...hari hari i ada kat area d strand tu..

Goldman said...
This comment has been removed by a blog administrator.
superheroes' mom said...

zarin, true. If kebetulan ada kat area the strand and teringin nak try boleh la kot. kalau nak pizza yang sedap banget, tempat lain lagi berbaloi kot, unless nak try makan pizza eskrim for the fun of it ;)

eynda said...

Cutenyer pizza tu :-)

superheroes' mom said...

eynda, mmg chumel banget... hehe

me said...

erkkksss...camne nk makan ek...tang bwh cone tu ada filling gak ke?

Lady of Leisure said...

comelnya pizza tu.. lain dari yg lain hehe..
sampai bawah ada isi dalam cone tu?
i pun makan gak hari ni.. weekend mmg rosak diet hehe... esok nak exercise balik..
:D

LiAnA said...

kalau nk cuba tmpt baru boleh dtg kot.. tp dlm pic ni nampak makanan tu sgt lazat.. ke sebab i tgh lapar haha

superheroes' mom said...

me, eat like u r eating a cornetto ice-cream :)

superheroes' mom said...

ladyleisure, yup... filling dia ada sampai bawah cone tu..hehe
takpe sis, weekend tu kira kita can treat ourselves kot since weekdays dah kena 'ration' makanan kan ;)

superheroes' mom said...

liana, boleh try kalu nk merasa cemana mkn pizza cam eskrim :)
not bad la... makan satu cone jek rasa full dah

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

OF LOVE. OF LIFE. OF US

Daisypath Anniversary Years Ticker